Hae tästä blogista

4.10.2013

Hello Friday!

Istun parhaimmillani lysähtäneenä sohvalla miettien mitä tänään kertoisin blogiin. Voisin eilisestä nopeasti mainita että A ratsasti Cheerun ja niillä meni todella kivasti, käytiin myös maastossa ja kerrankin mulla ei edes ollut mikään stressikiire töihin! Töissä aika myös lensi kuin siivillä ja pääsin ensimmäistä kertaa lähtemään ajoissa kotiin, eli klo 22.15.

Alma ja Cheeru eilisellä maastolenkillä :)


Tänään heräsin alunperin jo ennen kahdeksaa, mutta koska olen laiska en jaksanut nousta, joten nousin vasta puol 11, hups. Aamupala on syöty ja aamukahvit juotu, laskuja maksettu ja enpä oikein muuta ole tehnytkään. Lähden varmaan tästä pikkuhiljaa äidin luokse syömään ja myöhemmin illalla luvassa Alman ja Cheerun kouluvalmennus. Siinä onkin päivän tekemiset, huomenna minulla on aamuvuoro töissä joten toivon etten koko yötä valvo tänään hereillä.. :D

2 kommenttia:

  1. Kuka toi Alma on ? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alma on hyvä ystäväni ja myös C:n ratsuttaja/hoitaja/toinen ratsastaja tai mikä lie nimitys minulla pitäisi hänelle olla. :D Hän kuitenkin auttaa Cheerun hoidossa, liikutuksessa ja koulutuksessa pari kertaa viikossa. :)

      Poista