Hae tästä blogista

27.10.2013

If I died now, I could die happy ♥

Aivan ihana viikonloppu ihanien ihmisten ympäröimänä, en voisi enempää enää toivoa rankan viikon jälkeen. Kiitos teille, teidän kanssa elämä loistaa. 

Viikonloppu tallilla taas jatkui rauhallisin merkein. Kokeilimme Cheerulle satuloita ja muuten se on saanut olla vapaalla. Toivon mukaan löysimme sille nyt väliaikaisesti satulan jonka kanssa voimme ratsastella kunhan saamme siihen oikean kaaren vaihdettua.

JOS saisin hevosesta riippumatta valita satulan, hankkisin Prestige Versailles/Appaloosa Golden Star satulan. Tämä on vaan niin paras satula!

Huomenna jatkan tallitöitä aamu seitsemästä ja sama jatkuu myös tiistaina, mutta sen jälkeen vain satunnaisesti. On ollut kiinnostavaa ja opettavaa mutta myös todella raskasta olla kahdessa eri työpaikassa töissä, etenkin kun toinen on fyysisesti todella raskas, mutta olen siitä kuitenkin selvinnyt ehjin nahoin. ;) Saan siis keskiviikosta lähtien taas keskittyä enemmän kouluun ja yrittää hoitaa kouluasiat raiteilleen. Cheerun ensi viikon liikunnasta ei paljoakaan ole vielä tietoa, riippuen siitä saammeko satulan kaaren vaihdettua mutta yritän sen siitä riippumatta liikuttaa monipuolisesti.

Samalla haaveilen hiljaisesti tulevaisuuden estevalmennuksia..

Minulla ei itse asiassa ole oikein paljo enempää kirjoitettavaa joten jätän loput ensi viikkoon. Ensi viikon aikana olin myös ajatellut tehdä myday-videon, jos teitä kiinnostaa? Kertokaa mielipiteenne ja myös jos teillä on toiveita videoon millä tavalla kuvaan ja mitä kuvaan. Huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti