Hae tästä blogista

23.10.2013

Maanantaimorkkis keskiviikkona

Heips,


Yritin sitten äsken mennä nukkumaan, mutta minulla on vissiin niin väsy etten saa nukahdettua joten ajattelin pikaisesti postailla tänne näin puhelimen kautta.


Tänään minulla on roikkunut mukana takinhihassa kunnon maanantaimorkkis, vaikka onkin jo keskiviikko. En millään olisi aamulla halunnut nousta sängystä kun kello herätti 05:45, mutta kun muita vaihtoehtoja ei ole niin minkäs teet. Tallilla olinkin jo 07:00 loimittamassa ja viemässä hevosia pihalle kaiken kaaoksen keskellä. Kyllä, meillä on aamuisin enemmän tai vähemmän kaaosta maneesirakennuksen takia koska kuorma-autot ajavat pihaan jo 7 jälkeen, juuri silloin kun hevosia viedään tarhaan. Tämän lisäksi yöllä oli satanut ja kaikki lumi oli muuttunut jäänliukkaaksi luistinradaksi. Yritä nyt siinä sitten viedä hevosia ulos vielä säkkipimeässä.. :D


Nojoo, saimme L kanssa hepat pihalle ja muut aamuhommat tehtyä. Heitin vielä lounasheinät ennenkuin lähdin tallilta taas kerran mamman luo syömään ja nukahdin taas vaihteeksi pariksi tunniksi sohvalle (siinä varmasti syy miksen saa nyt nukuttua). Viiden aikaan lähdin uudemman kerran tallille ja C:n kanssa yli puolen tunnin maastolenkille, poitsu tykkäs!


Vanha kuva


Huominen päivä näyttää suurin piirtein tältä; tallitöitä 7-11 ja normityö 16-21. Tuossa välissä pitäisi ehtiä hakea A tallille ridaamaan C ja myös käydä postissa jos meidän satulat ovat tulleet! Yritän myös jossain vaiheessa ehtiä huomenna postailemaan :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti