Hae tästä blogista

15.4.2013

"ai tällainenkö tää kevät on?"

Voi elämä, mikä ilma tuolla ulkosalla on. Tuulee varmaan 15m/s AINAKI ja välillä tulee vettä kuin saavista kaatamalla + että siellä on sairaan pimeää. Sitäpaitsi pesin eilen KAIKKI vedenpitävät takkini joten kiva yrittää löytää jotain vaatteita mitä laittaa päälle tuonne ulos.

Myös Riksun mielestä tämä ilma on näköjään ihan perseestä, kun pitää leikkiä sirkushevosta kun otin sen tarhasta sisälle; tikittävä pommi joka yritti lentää joka suuntaan ja kerran piti päästä myös kahdelle jalalle. Aah kuinka ihana päivä tänään onkaan. <3 (Lukekaa sarkasmi sanojen välistä)

Olen kuitenkin saanut luettua tenttiin aika hyvin tuossa aikaisemmin illalla, joten nyt ajattelin katsoa pari jaksoa Täydellisiä Naisia ja sitten nukkumaan tenttipapereiden kanssa. Huomenna olisi koulupäivä 8.15-18.00 mutta uskon että jään ainakin ensimmäisen tunnin kotiin jotta ehdin tehdä muita koulujuttuja. Koulun jälkeen sitten salille ja siinä se päivä onkin jo paketissa. Siljan hoitopäivä huomenna joten tallille en silloin tarvi mennä. Täyden päivän vuoksi postaus voi olla huonossa hapessa huomenna, mutta aion yrittää postailla parhaani mukaan! :)

Lopuksi viime kesän muistoja ja ihania kesäisiä kuvia piristääkseen tätä tylsää päivää;








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti