Hae tästä blogista

15.4.2013

Treenit, nestetasapaino ja suorituskyky

Olin eilen kirjoittanut vaikka kuinka pitkän postauksen puhelimen kautta ja yhtäkkiä koko teksti oli sitten hävinnyt.. Rupesi ärsyttämään todella paljon ja aloitin uuden postauksen kirjoittamisen mutta se jäi myös puoliväliin ja olin nukahtanut puhelin kädessä. Salitreeni teki näköjään tehtävänsä!

Illalla lähtiessäni salille olin aivan kuollut, mietin kuinka ihmeessä jaksaisin treenata. Mukana treenilaukussa oli kuitenkin Maxim-energiapatukka sekä Maxim Total Hydration - poretabletteja sekoitettuna juomaveteen. Söin patukan kotosalla ja join n.1/3 vedestä. Salille tullessani tunsin itseni paljon pirteämmäksi kuin mitä olin tehnyt kotona, joten ei muuta kuin töihin! Päivän treeni sisällytti 30min juoksumatolla ja 20 min spinning-pyörällä, yhteensä kalorikulutusta kerääntyi 450 ja kilometrejä jopa huikeat 12,7! Tyytyväisenä treenin jälkeen kotiin; iltapala, suihku ja nukkumaan - periatteella.

Treneistä puhuen vielä.. Tiesittekö että ainoastaan 2% nestevaje kehossa voi johtaa jopa 20% huonompaan suorituskykyyn?Muistakaa siis tankata vettä ENNEN, JÄLKEEN sekä treenien AIKANA! :)





Seuraavaksi postailen siitä paketista minkä hain viime viikolla kun en ole sitä vielä ehtinyt tehdä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti