Hae tästä blogista

11.4.2013

Hyvä ratsastus, parempi mieli?

Torstai. Aamu. Kahvia. Aurinko. Helpoitus.


Tässä päivän aikataulu:

- Koulua 8.15-14.00
- Haastatella vanha kesätyöntekijä töihin klo.15
- Hakea ja viedä paketteja (kun en ehtinyt eilen)
- Salille, vatsa- ja selkälihastreeni valmentajan kanssa klo.16.15(-18.00)
- Tallille, Riksun kanssa käyntilenkki (19-21)

Siinä taas koko päivälle ohjelmaa, nämä riksun treenit kuitenkin muuttui vähäsen treeniohjelmaan verrattuna, koska en oikeen tiedä missä tuolla tallilla voi ridata..Postausten kanssa minulla on yleensä se ongelma kun tulen myöhään illalla kotiin tallilta/salilta etten jaksa postailla koska olen niin poikki pitkän päivän jälkeen mutta yritän saada myös siihen muutoksen!

Eilen töiden jälkeen koin välikuolemaa monen tunnin ajan täällä kotona. Kellon ollessa puoli 7 illalla revin vastahakoisesti itseni sohvalta, vaihdoin vaatteet ja lähdin tallille. Motivaatio oli taas olemassaoloton, mutta päätin kuitenkin että on PAKKO ratsastaa koska muuten olen huono hevosenomistaja. 

Hain ponin sisään, harjasin ja varustin. Ensin olin ajatellut vaan ottaa ihan rauhallisesti ja kävellä jossain ehkä 20-30 min mutta hypätessäni selkään sain jonkun päähänpistoksen mennä maastoon, joten sinne me sitten lähdimme!

Poni oli todella hyväntuulinen ja pirteä sekä TODELLA energinen; tarjosi minulle kivat rodeoshowt nelisen kertaa ja taas sitä sai sitten ihmetellä kuinka siellä selässä oikein on pysynyt. Sen kuitenkin huomaa aina että maastossa ollessa Riksu ei halua tehdä pahaa kun se heittää jonku rodeoshown, se vaan on aina niin intona ja haluisi päästellä täysiä. Maastossa me emme kuitenkaan pystyneet päästelemään ihan täysiä koska a) oli liikaa ihmisiä ja b) oli liian liukasta/huonot tiet.

Tallia lähestyessämme päätin että vetäisimme radalla pari-kolme laukkaspurttia siinä kohdassa missä lumi ja jää on jo sulanut pois. Riksun mielestä tämä oli aivan mahtava idea; poni lähti tuhatta ja sataa eteenpäin, itse olin ihan hämmästyneenä ponin vauhdista koska en ollut ennen kokenut samanlaista. Kehuin&kannustin ponia eteen ja nautin vauhdin huumasta. Kolmen spurtin jälkeen kiitin ponia ja menimme vielä takaisin maastoon kävelemään loppukäynnit. 

ihanuuteni, elämäni rakkaus 





Takaisin tallissa hoidin kaikki perusjutut + iltatallit ja kotiin lähdin kun kello oli melkein jo yhdeksän. Parempi ratsastus, parempi mieli! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti