Hae tästä blogista

17.4.2013

Keskiviikko se tuli ja meni, onneksi lasken jo päiviä.

Aamupalan jälkeen kooma jatkui. Istuin kotona, kuuntelin musiikkia ja tuijotin tietokoneen näyttöä. Lopulta päätin laittautua nopeasti ja lähdin kahville K:n kanssa vaikka oloni ei ollut mitä parhain. Tarvitsin kuitenkin seuraa ja halusin myös päästä pois asunnon ahtauden tuomasta tunnelmasta ennenkuin paniikki iskisi täysin. 


Cappuchino-kahvittelut 1+kök:issä sai minut onneksi paremmalle tuulelle, vaikka olokin oli mitä huonoin. Kahvittelun jälkeen kiertelimme hetken kauppoja ennen kotiinmenoa. Ginatricot:sta tarttui mukaan paita, makeat korvakorut x3 sekä sormus jotka sattumalta olivat alennuksessa.


Kaupunkireissun jälkeen oloni paheni entisestään joten olen maannut sängynpohjalla koko loppupäivän. Käväisin kaupassa nopeasti jotta marsu saisi ruokaa ja täytyihän minunkin jotain syödä. A kävi myös äsken täällä käymässä mutta siinä se iltani olikin. 

Huomenna tentti koulussa ja sitten otan viikonloput! Huomenna ajattelin myös käydä kurkkaamassa BikBokin avausta, jospa sieltä löytyisi jotain kivaa. Salille pitäisi myös päästä, kunhan pysyn pystyssä ja en ole kipeänä *fingers crossed*.

Nyt pari jaksoa jotain sarjaa ja sitten unten maille! Huomiseen! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti