Hae tästä blogista

12.4.2013

Keep going on.

Iltaa kaikille. Olen pitänyt blogissa hiljaisen päivän kunnioittaakseni ja muistaakseni isoisäni poismenoa. 

Elämän on kuitenkin pakko jatkua eteenpäin vaikka tälläisiä asioita sattuu. Kerron lyhyeesti päivästä. Aamulla siis kävin salilla, 30min matalaintensiivinen kuntotreeni crosstrainerilla, en muuta ehtinyt. Koulussa 8.15-9.15 jonka jälkeen oli tarkoitus lähteä töihin, mutta suru-uutisten saatua en siihen pystynyt. Istuin kotona yksikseni eteisen lattialla varmaan parisen tuntia ennenkuin pystyin ryhdistäytymään. Nousin ylös ja lähdin kävelemään kaupungilla, hoidin asioita jne. Yritin vain saada ajan kulumaan.


Yhden aikaan hain Amandan ja lähdimme sen luokse, koska olin luvannut ottaa sille kuvia fitness-kilpailuja varten, sekä tarvitsin myös hänen kaikkea mahdollista tukea, koska kaikki tuntui niin epätodelliselta. Kellon lyödessä viisi olin salilla laittamassa korttini vuokralle ja sen jälkeen lähdin veljeni kanssa iskän luo. Se on minun päivä pähkinäkuoressa, en enempään ole pystynyt. S hoitaa Riksun tänään, kaikkien tapahtumien vuoksi.

Muita postauksia oli tulossa tälle päivälle,mutta odottelen kuitenkin niiden kanssa huomiseen. Toivottavasti ymmärrätte.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti