Hae tästä blogista

25.4.2013

Olen ollut reipas! + Eilisestä heppareissusta!

Olen todella ylpeä itsestäni tällä hetkellä! Nousin 8.15 aamulla ja potkin itseäni persuksille. Päätin etten saanut keittää kahvia, syödä aamupalaa enkä avata konetta ennenkuin kämppä oli siivottu, koska kämppä alkoi olla aika räjähdysmäisessä kunnossa. Aloitin tiskaamalla kamalan tiskiläjän, siivosin loput keittiönurkasta, järjestelin koko kämpän kuntoon, pyyhin pölyt, imuroin, pesin lattiat ja siivosin kylpyhuoneen. Siivouksen jälkeen hyppäsin itse heti suihkuun koska oli niin ällöttävä olo siivouksen jälkeen. Nyt olen sitten saanut "aamu"kahvit ja "aamu"palaa ja kämppä on viimeisen päälle puhdas *helpoituksen huokaus*.


Sitten vähän eilisestä;

Lähdin siinä puoli 4 aikoihin kotoa autolla ajamaan, tallin kautta sundomiin, koska olin luvannut kuskata Sofiaa&Elliä klinikalle ell.tarkastukseen. Oli kiva päästä ajamaan taas traikulla ja heppa kyydissä ( kohtahan koittaakin oman hepan kuskaaminen!). Lähdimme siis Anne Niemen klinikalle Vöyrille, en ole itse siellä ennen käynyt mutta kertahan se ensimmäinen sitten! Seurasin suurella kiinnostuksella koko tarkastuksen läpi ja sain myös itse olla mukana avustamassa röntgenkuvien otossa. En tarkastuksesta sen verran enää viitsi selittää, mutta Sofia itse on kirjoittanut enemmän siitä blogissaan joten voitte mennä katsomaan sinne! Kun kaikki osamomentit tarkastuksesta oli tehty ja heppa saatu takaisin traileriin lähdettiin ajamaan takaisin Vaasaa päin. Itse olin kotona vasta joskus 10 aikaan illalla ja olin ihan poikki päivän jälkeen joten nukahdin aika nopeasti.



Joudun kuskina olemisen lisäksi myös Sofian orjaksi.. :D

Nämä kaksi viimeistä kuvaa otin Sofian blogista, hehe. :D


Muuten oli tosi kiva ilta ja tuollaisista reissuistahan oppii aina jotain uutta!

Takaisin kuitenkin tähän päivään.. Nyt aion lähteä iskän luo palauttamaan sen auton ja pesemään pyykkiä. Samalla teen myös pari työasiaa ja suunnittelen kesän työaikataulun. Palaan varmaan joskus 5 aikoihin ja silloin lähden tallille liikuttamaan ponia, vaikka olenkin vielä kipeänä.. Lisää siitä kuitenkin myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti