Hae tästä blogista

3.4.2013

Vastaus lukijakysymykseen - WHITE DEVILS & WORKOUT

"Nyt kun oot alkanut kirjoitella enemmän tästä treenamisaiheesta ja kuntoilusta niin kysyn nyt sulta. Haluaisin mun mahan hyvään kuntoon, vatsalihakset vähän esillekkin. Mulla ei siis oo mikään kupla mahassa, mutta siinä on kyllä tosi paljon ylimääräistä ja muutama ns. Piilomakkara löytyy. Toinen ongelma on jalat: reidet ja pohkeet. Niissäkin on kyllä rasvaa, mutta ei niin paljon, vaan pikemminkin isot lihakset, mutta vihaan niitä, koska haluaisin paljon pienemmät jalat. Mikä avuksi? En hirveesti pidä juoksusta, koska yleiskuntoni on aika heikko.. Joten miten voisin pienentää jalkoja saada mahasta rasvan pois ja lihakset tilalle? :D paljon kiitoksia jos viitsit auttaa! Anonyymi kohteessa @school."



Vasen: Huhtikuu 2012, Oikea: Huhtikuu 2013
Ensimmäiseksi olen todella otettu että kysyt minulta neuvoja, joten kiitos siitä! Kuten olen aikaisemmin myös blogissa kirjoittanut, ei valitettavasti ole mitään tapaa polttaa rasvaa yhdestä paikasta vaikka mitä kaikki dieetit jne sanoisivat. Rasva lähtee sieltä mistä lähtee (minulta lähtee esim. ensimmäisenä kasvoista ja se on vähän rasittavaa koska en haluaisi enää että kasvoni kapenevat hirveästi, katso viereisen kuvan eroavaisuus). Mutta, jos haluat ylimääräisen rasvan häviävän kehostasi sinun täytyy ensiksi saada selville minkälaista rasvaa kehossa on. Jos sormenpälläsi kosketat "läskiä" ja siihen jää painautuma, silloin se on rasvaa, mutta jos "läski" värisee ja piilomakkaroita/ympyröitä ilmestyy se tarkoittaa että se on nestettä.

En halua tästä mitään huudatusta, vaan haluan vain näyttää että minullakin
on vielä matka kulkea ennenkuin saavutan määränpääni.

NESTETTÄ kerääntyy kehoon jos syöt paljon "WHITE DEVILS",  eli tällä tarkoittaen valkoista vehnää,sokeria jne. Nämä ovat niitä hiilihydraatteja ja liiallisen hiilihydraattien seurauksena on nesteen lisääntyminen kehoon. Jos haluat päästä näistä pois, sinun on pakko vähentää hiilihydraattien syömistä, välttää valkoista jauhoa jne. Syö enemmän proteiinia, tuoreita eineksiä ja myös luonnollisia terveellisiä rasvoja joita löytyy esimerkiksi meijerituotteista, pähkinöistä ja siemenistä. Yksi mahdollisuus on myös aloittaa LCHF-elämäntapa, tämä riippuu toki siitä jos asut vielä kotona vai asutko yksin.

Ainakin itselläni on alkanut syntyä tuloksia, yey!
Jalkojen; reisien ja pakaroiden koko riippuu monesta eri asiasta. Ensimmäiseksi se riippuu siitä minkälainen luusto sinulla on. Jos sinulla on suuri luusto ovat jalkasi luonollisesti suuremmat. Reidet myös kasvavat esim. ratsastuksesta. Jos haluat hoikemmat jalat on ainut keino tähän aeroobinen liikunta. Aeroobisen liikunnan avulla lihaksista tulevat enemmänkin pitkät ja solakat kuin suuret. Jos et pidä juoksusta voit harjoitella kävelyä (joka samalla on todella tehokasta rasvanpolttoa!), mutta muuten minun on pakko valistaa se tosiasia että juoksu on se joka auttaa jos haluat solakat lihakset. 


Tsemppiä treeneihin ja toivottavasti neuvoni olivat hyödyllisiä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti