Hae tästä blogista

10.9.2013

Ai mikä koulu?

Koulupäivä tuli ja meni. Jotenkin outoa kun meillä on näin lyhyitä päiviä, tänäänkin vain klo.11-12:30. Ja toisaalta ärsyttävää kun kouluun pitää mennä vain yhdelle luennolle, mikä tuntuu niin "turhalta", vaikka se on kaikkea muuta kuin turhaa. Osa teistä varmasti ajattelee että miten niin turhaa, sehän on ihanaa että on lyhyt koulupäivä. Joo, no tottakai se on silleen ihanaa ettei tarvitse istua koulunpenkillä kahdeksasta neljään, mutta mielestäni haluisin tehdä enemmän kun kerrankin menen sinne kouluun. 

Eilen jumppasin Cheerun läpi sunnuntain treenien jälkeen. Ratsastin läpi tehden voltteja, siirtymisiä ja taivutuksia käynnissä ja ravissa. Laukat nousi myös molempiin suuntiin ja ratsastin pari volttia laukassa. Lopuksi kävelyt ja ratsastin YKSIN alkupätkän maastopolulle. Etenemme hiljaa, ensi kerralla kävelemme yksin vähän pidemmälle ja seuraavalla kerralla vielä pidemmälle. Poitsu oli taas kiltisti niinkuin aina, ja ei ollenkaan tuntunut jäykältä vaikka sunnuntain valmennus oli ollut sille raskas. Tallissa takaisin hoidin poitsun, annoin herkut ja laitoin ruuat. Pesin myös suojat ja kotiin lähtiessäni huomasin että olin ollut tallilla lähes kolme tuntia, kun yleensä olen valmis puolessatoista tunnissa vaikka ratsastaisin. Kiva kuitenkin että tallilla on niin ihanaa porukkaa että siellä viihtyy pidempiäkin aikoja. :)

Source: weheartit
Tänään Cheeru saa hyvin ansaitun vapaapäivän, käyn vain tallilla sitä moikkaamassa ja laittamassa ruuat. Sen jälkeen lähden itse töihin ja olen siellä klo 16-22. Varmasti kaadun väsyneenä taas heti sänkyyn, koska huomenna koulu alkaa jo kahdeksalta. Myös huomenna on töitä luvassa tuohon samaan aikaan kuin tänään, joten saa nähdä ehdinkö postailla. Ajattelin kuitenkin tehdä viikko-ohjelman julkaistavaksi myöhemmin päivällä, joten teillä on sitten vähän lukemista edessä!

Nyt tuli taas aivan liikaa tekstiä, joten näissä merkeissä C ja minä toivotamme teille oikein ihanaa tiistaita! 

Hahaha, Ihana Cheeru ja sen ilmeet! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti