Hae tästä blogista

28.9.2013

Onnistumisia, todellista ylpeyttä ja lihaskipuja viikonlopun merkeissä

Hyvää iltaa, yötä tai mikä lie nyt onkaan. Hei kuitenkin kaikille.

Arvatkaa mitä tein Cheerun kanssa eilen!!?! Oli tarkoitus ratsastaa kentällä, mutta 1½ sadepäivän jälkeen ne olivat ihan KAUHEASSA kunnossa + aikataulu joka pukkasi päälle.. Joten kävimme kentällä vain kääntymässä ja päätin sitten että "nyt lähdemme maastoon". Sanottu ja tehty! Kyseessä oli siis Cheerun ja minun ensimmäinen maastoretki ratsastaen, yksin. Aluksi C vähän ihmetteli kun en tällä kertaa kävellyt sen vieressä, mutta ymmärsi kannustavasta äänestäni jatkaa reippaasti. Kävelimme parinkymmenen minuutin verran ja otimme myös pienen ravipätkän. C oli niin hienosti ja reippaasti ja sai paljon kehuja "treenin" jälkeen. Kävimme myös katsomassa "pelottavaa" kaivinkonetta maastopolun alussa ja kyllä C sitten lähelle uskalsi, vaikka alussa vähän jännitti. Paras poitsu.  Lenkin jälkeen hoito, ruuat valmiiksi, herkut kippoon ja lompsis töihin. Töistä pääsin 22.15 ja lähdin heti ajelemaan iskän luo.


Tänään heräsin jo kahdeksan aikaan aamulla iskän luona. Nousin ja laitoin aamupalaa itselleni. Lähdimme Vaasaan päin puoli 10 aikaan ja tultuani kämpälle aloitin heti suursiivouksen jonka en tosin tehnyt aivan valmiiksi, vaikka siivosinkin varmasti kolmen tai jopa neljän tunnin ajan. Suurimman osan sain kuitenkin tehtyä ja loput teen huomenna. Siivoamisen jälkeen lähdin tallille moikkaamaan Cheerua. Harjasin poitsun kunnolla ja letitin myös sen harjan siinä toivossa että se kasvaisi oikeaan suuntaan..

Epätoivoinen hevosenomistaja täällä hei.. Raukka C kun joutuu näyttään tällaiselta pari päivää :D
Talleilun jälkeen kotiin pakkaamaan ja lähtö takaisin iskän luo. Tänään annoin myös itselleni hemmotteluhetken, ansaitsin sen todella tämän viikon jälkeen.

Kahvia, proteiinipatukka, myslipatukka, 70% suklaata ja karkkipussissa on 100g jugurttirusinoita. )Tässä on periaatteessa päivän "ruuat" sen aikaisemman IG-postauksen lisäksi. Suklaan ja rusinat jaoin kuitenkin perheellisesti iskän ja veljen kans kun en itse jaksanut niitä syödä :D)

Ja tällä hetkellä huomista odotellessa. Luvassa salitreenit ja tallilla estevalkku. Salitreeneistä puhuen, eiliset treenit tuntuu todellakin tänään, aivan kauheeta. Olen kävellyt kuin vammainen pingviini koko päivän. Huomenna pääsen kuitenkin taas rääkkäämään itseäni lisää, jeee. ;)

Asiasta kolmanteen, videota tulossa Youtubeen. Te yökukkuilijat voitte mennä kanavalleni kurkkaamaan tässä hetken päästä Video tulee kuitenkin huomiseen postaukseen joten saatte nähdä sen viimeistään silloin. 

Ei muuta kuin hyvää yötä kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti