Hae tästä blogista

26.9.2013

Rainy Thursday

Onpa ihanaa kerrankin herätä ilman herätyskelloa ja ilman että on kiire kouluun, koska itselläni alkoi "viikonloppu" jo eilen. Tosin minulla kyllä on töitä sekä tänään että huomenna mutta ainakin vältän stressaamisen koulun,tallin ja työn välillä. 

Huomenta kuitenkin kaikille! 

Eilen minulla ei ollut töitä, mutta päivä oli kuitenkin hommia täynnä. Aamulla heräsin vasta kymmeneltä ja ensimmäinen luento olisi alkanut 15 minuutin päästä joten en sinne ehtinyt. Tein kuitenkin muita koulutehtäviä kotona ja lähdin kouluun yhden aikaan. Koulusta pääsin jo puoli kolme, silloin kävin vain kotona vaihtamassa vaatteet ja jatkoin tallille. Tallilla laitoimme A:n kanssa Cheerun valmiiksi ratsastusta varten; A&C:n koulutreenit oli luvassa. Mielestäni C liikkui taas todella kivasti A:n kanssa, oon niistä yli tyytyväinen taas! :)
Cheerulla oli muuten ensimmäistä kertaa päällä ratsastusloimi ratsastaessa ja poni ei ollut siitä mitenkään kummissaan. On se vaan niin paras.

 Poika vain aikustuu enemmän päivä päivältä :)
Tallin jälkeen kävimme ruokaostoksilla ja sen jälkeen olin aivan naatti, joten käväisin kämpällä hakemassa koneen ja lähdin sitten iskän luo ja täällä olen vieläkin. Kohta lähden kuitenkin kaupunkiin päin, kouluun tekemään esitelmä valmiiksi, sen jälkeen EHKÄ salille, tallin kautta ja töihin. Cheeru saa tänään vapaan, huomenna ratsastan.

Eipä tässä muuta, nyt laittautumaan ja menoksi Vaasaan päin!





4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos, vaikka kuvakin on Almasta ja Cheerusta! :)

      Poista
  2. Viittisitkö seuraavaan postaukseen laittaa mantelipuuro ohjeen, kun lupasit? Ja myös kalorit ja hiilarit mukaan! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, huomenna kun teen sitä aamupalaksi laitan ohjeen tänne! :)

      Poista