Hae tästä blogista

27.9.2013

Hereillä tähän aikaan "vapaa-aamuna"

Huomenta!

Mielivikaisuuden tunne kolkuttaa taas pääkopassa. Tänään minulla ei ole kouluaamua ja saisin nukkua lähes kuinka kauan tahansa. Mutta ei, kelloni herätti minut 07:15 ja nyt istun täällä kahvikuppi kädessä. Mikä on syy tähän? Joo, ajattelin vetäytyä salille! :D Nyt on kuitenkin luvattu sadetta joten tiedän ettei lenkkeilystä tule mitään, parempi sitten mennä salille koska lupasin itselleni että yritän ehtiä liikkua. Ensi kuukaudesta alkaen salikorttini lähtee taas vaihteeksi vuokralle koska huomasin etten ehdi siellä käydä tarpeeksi monta kertaa viikossa että se "kannattaisi". Kortti on vuokralla 3kk, saan sen siis ens vuoden puolella takaisin.

Salitreenin jälkeen luvassa siivousta, kämppä on kaaoksen valtaama.. Tallilla pitäisi myös käydä poni liikuttamassa, saa vaan nähdä sitten missä kunnossa kenttä on kun tarkoitus olisi ratsastaa. Lopuksi työmaa kutsuu klo 16-22 joten siinä mun perjantai näin lyhyeesti.

Nyt salille, hyvää perjantai-aamua kaikille! :)

Yritän vakuttaa itseni siitä että on oikeesti SUPERHAUSKAA mennä treenaamaan..! (vaikka mielummin kömpisin takaisin peiton alle :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti