Hae tästä blogista

19.9.2013

♥ At this very moment, I'm actually in love with my life ♥

Kuinkahan tämäkin päivä meni aivan sujauksessa ohi? En tajua..

Aamupalan vietin kuitenkin aivan ihanissa merkeissä;


Tein pitkästä aikaa mantelipuuroa, jota ennen söin kuin hullu LCHF-aikana. Ja se oli aivan mahtavan hyvää niinkuin yleensä. Jos haluatte reseptin, kertokaa niin kirjoitan sen teille! Aamupalan jälkeen koomailin sohvassa ja sitten siivosin kämpän + tiskasin eilisen jäljeltä. Eilen Vaasassa oli Wasa By Night-tapahtuma ja oltiin aluksi porukalla kämpälläni ennenkuin jatkoimme yöelämään. Kotiudun kuitenkin jo 12-1 aikaan yöllä koska en jaksanut valvoa pidempään.

Puoli neljän jälkeen lähdimme Alman kanssa tallille. Laitoimme C:n valmiiksi ja autoin A:n ylös selkään. Heillä oli tänään Jennyn koulutreenit. Huomasin heti että poitsu oli vähän väsynyt kahden treenipäivän jälkeen eikä oikein jaksanut keskittyä, mutta meni se aina välillä tosi kivasti. Ei joka kerta voi olla niinkuin ruusuilla tanssimista, vaikkei tässäkään kerrassa mitään "valittamista" ollut. Treenin jälkeen maastoon kävelemään, tällä kertaa en kytkenyt C:tä talutusliinaan vaan se sai tallustella ihan "yksin" Alman kanssa. On se poika vaan niin uskomattoman fiksu. 

Tallin jälkeen kotiuduin syömään ja jatkoin sitten kahville hyvän ystäväni kanssa. Ihaninta palata kouluun oli se että sai nähdä ystävänsä taas ja hengata niiden kanssa. Palasin kahvittelulta reilu tunti sitten, söin iltapalan ja nyt olisi hyvä aika piiloutua peiton alle. Huomenna aamulla luvassa C:n rokotus, lenkkeilyä, käynti solkussa (hehe), koulua, C:n kävelytystä ja töitä 22 asti. 


2 kommenttia:

  1. Laita vaan ohje! Paljonko Tossa on muuten about kaloreita? Onko enempi ku normipuurossa? Entä hiilareita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ohjetta tulossa! Laitan siihen ylös energia-arvot jne. ;)

      Poista