Hae tästä blogista

22.9.2013

Sunnuntaifiilis + videomatskua

Huomenta! (Vaikkakin aamu jo tuli ja meni..)


Olen tällä hetkellä iskän luona, lähdin tänne eilen illalla koska ei oikein huvittanut jäädä kaupunkiin. Rankan viikon jälkeen on vain ihanaa tulla tänne ja olla ihan rauhassa ilman kaupungin vilinää.

Tänään on parin tunnin päästä luvassa lenkeillyä, luultavasti Alman kanssa. Vähän omatunto kolkuttaa kun en tällä viikolla saa aikaiseksi enemmän kuin kolme lenkkiä yheensä, mutta onhan se toki parempi kun ei kertoja ollenkaan. Illemmalla on sitten luvassa A-K:n estevalmennus tallilla. Saa nähdä jos poitsulla on energiaa muille jakaa samalla tavalla kun viime ratsastuskerralla. Yritän taas saada kuvaajaa mukaan tallille että saisin kuvia/videota laittaa blogiin.

Odotan sitä päivää kuin kuuta nousevaa että C:n kanssa saan lentää yli esteiden <3

Saadaksenne vähän vaihtelua tähän aamuun kokosin teille videopätkän A&C:n kouluvalmennuksesta viime viikolta. En meinannut taaskaan löytää mitään hyvää musiikkia, joten saatte tyytyä siihen mikä siinä nyt on. Ja muistakaa katsoa HD-formaatissa niin laatu paranee huomattavasti. ;)


Tässä videon linkki jos ette voi puhelimen kautta katsoa videota; https://www.youtube.com/watch?v=5VaEyYC_C_8

1 kommentti:

  1. waawiponi<3 harmi vaa ku et saanu laukkaa tohon mukaan :/ taikka loppupätkää ku oli parempi :D ku ei toi mitään anna ilmaseks!

    VastaaPoista