Hae tästä blogista

21.9.2013

Lauantai on lepopäivä

Huomenta!

Eilinen päivä meni näissä merkeissä;


BodyinProgress <3





Cheerun rokotuksen jälkeen kävin lenkillä ja juoksin pitkästä aikaa intervalleja. Päästin kerran niin kovaa kun pääsin ja tunsin kuinka jalkani lähes räjähti allani ja juoksin yhtäkkiä vielä kovempaa, aah mikä ihana tunne! Tietääksenne rakastan intervallitreeniä ja omaan hyvän "räjähtävän voiman" (ruotsiksi "explosiv styrka", en osannut paremmin kääntää). Tunnin lenksun jälkeen suihkuun, nopea laittautuminen kouluun. Koulusta lähdin jo puoli kolmen aikaan takaisin kämpälle. Vaihdoin vaatteet ja pakkasin eväät laukkuun, seuraavana suuntana talli.

Koska C:llä oli ollut kolmen päivän aikana rankat treenit menimme vain maastoon kävelemään noin kahdenkymmenen minuutin ajan. Kävelimme taas uusia maastoreittejä päin, aina vaan pidempiä pätkiä pois tallilta.

Poitsu :)
Ihanaa kävellä tuolla Hubertuksen maastolenkillä kun siellä on niin RAUHALLISTA ja hiljaista. Välillä vastaan tulee joku pyöräilijä tai koiran ulkoiluttaja mutta muuten saa olla ihan rauhassa eikä kuulu mitään auton ääniä tai muuta vastaavaa kolinaa. Takaisin tallilla laitoin kuitenkin nopeasti ruuat, annoin herkut ja sanoin heippa C:lle ennenkuin lähdin kauheella kiireellä (lue; niinkuin yleensä) töihin. Tulin kuitenkin ajoissa ja työpäivä meni onneksi sujauksessa. Kotona olin noin 22.30 ja silloin istahdin alas syömään ja sen jälkeen nukkumaan.

Tänään on ainakin ihana päivä luvassa koska periaatteessa minulla ei ole MITÄÄN tekemistä. Aion käydä tallilla katsomassa esteratsastuksen alumestaruuskisoja ja moikkaamaassa Cheerua, mutta muita suunnitelmia tälle päivälle ei ole. Kerrankin näin, aivan ihanaa. <3

2 kommenttia:

  1. Voi kamala kun tuntee itsensä nyt niin turvonneeksi :D ehkä lenkkeilymotivaatio vois nousta täst ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muista se on aina itsestään kiinni ;) Pitää itse haluta sitä tarpeeksi niin se onnistuu kyllä :) mutta jos liikunnan tuntee pakkopullaksi niin siitä ei tule mitään..

      Poista