Hae tästä blogista

8.9.2013

Lovely Sunday Morning

"What A Lovely Sunday Morning"

Olen ollut hereillä puoli 9 asti, mutta vasta nyt laitoin koneen päälle. Älkää kysykö mitä olen tehnyt, koska en itse oikein edes tiedä. Nautin tästä aamusta, tästä päivästä. Sunnuntai. Ulkona on vain 10 astetta lämpöä ja noustessani koko kaupunki oli peittynyt valkoisesta sumusta. Olen herännyt virkeänä ja nukkunut hyvin, joten tämä päivä ei paljon paremmin voi alkaa. Aamukahvit on pikkuhiljaa juotu, kohta olisi aamupalan vuoro. Tänään ohjelmassa on luvassa ruokaostoksia, lenkkeilyä ja valmennukset jonne saan kuvaajan. :) Siitä kuitenkin lisää illalla!

Eilen lähdin ajamaan iskältä joskus 2 jälkeen ja tultuani kaupunkiin takaisin suuntasin heti tallille. Tullessani sinne harjasin Cheerun ja laitoin sille suojat, suitset, satulan, sivuohjat satulaan ja kiinnitin poitsun juoksutusliinan. Kävelimme isolle kentälle ja hetken kävelytyksen jälkeen juoksutin sen ensin ilman apuohjia ja sitten apuohjien kanssa. C ymmärsi tällä kertaa paljon paremmin sivuohjien tarkoituksen ja liikkui hetkittäin TODELLA hienosti (meinas silmät pudota päästä) kaikissa askellajeissa.
Hieno poika 

Tässä videomatskua juoksutuksesta, on toki treenien loppupäästä.. :)


C sai vielä verrytellä ilman sivuohjia hetken ravissa ennenkuin lähdimme maastoon loppukäynneille. Takaisin tallissa hoidin poitsun ja laitoin ruuat valmiiksi. Harjoittelimme myös vähän tulevia kengityksiä varten; nostin etujalan ja pidin sen jalkojeni välissä samalla kun rapsuttelin ja koputtelin kaviota kaviokoukulla. Ei C siitä mitenkään piitannut joten kehuin, palkitsin ja se oli siinä. 

Kello näytti jo puoli 6 kun pääsin kotiin. Vaihdoin vaatteet ja söin välipalaa sillä aikaa kun A tuli meille. Lähdimme taas yhdessä powerwalkille ja tässä päivän saldo;

Yli 12 kilometriä noin 1½ tunnissa, huhhuh :D
Voin siteerata A:n avopuolisoa; "12,2km?? Te olette hulluja!"

Tiedän että siellä ruudun toisella puolella on sellaisia jotka eivät oikeen liikunnasta pidä mutta haluisivat esim. laihtua tai muuten vaan liikkua ja olla terveellisiä (perustan tämän siihen että minulta kysytään vinkkejä laihtumiseen jne). Tiedättekö mitä? Nuorempana minä INHOSIN kaikkea jonka nimi oli liikunta, koska inhosin koululiikuntaa yli kaiken. Pikkuhiljaa aloitin kuitenkin ratsastuksen ja ylä-asteen lopussa sain myös oman salikorttini ja silloin vasta tajusin kuinka ihanaa on liikkua ja kuntoilla. Joka päivä ei todellakaan ole kuin ruusulla tanssimista. Voin esimerkiksi tunnustaa että eilen ennen lenkkiä olisin halunnut vaan ryömiä sängynpohjalle nukkumaan, mutta kun lenkkikumppani odottaa niin häntä ei voi jättää yksin. Noin puolimatkassa lenkkiä mieli muuttui ja silloin oli todella kivaa liikkua. Ja voin ihan rehellisesti sanoa että vaikka kuinka v*tuttaisi lähteä treenaamaan niin kun olen treeneistä tullut kotiin en ole IKINÄ katunut sitä että lähdin. Joten niin voitte ajatella aina kun sohva houkuttaa enemmän kuin lenkki tai sali. ;)


True story!


Nyt aamupalaa naamaan ja pikkuhiljaa lenkille. Laters!

2 kommenttia:

  1. Ku olette powerwalkilla , kuinka nopeata kävelette? 7km/h?? Ja juoksetteko yhtään

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinkuin kuvasta näet niin meidän keskivauhti on ollut 08:05 = 7,4km tunnissa ainakin gps:än mukaan, mutta todellinen vauhti kieppii siinä 8-8,5km/h. PW tarkoittaa nopeaa kävelyä ja sitä olemmekin tehneet mutta nyt tämä viimeinen kerta otimme pieniä hölkkäyspätköjä mukaan. :)

      Poista