Hae tästä blogista

7.9.2013

When things don't go as expected..

Inhoan sitä, kun suunnittelee jotain ja sitten suunnitelmat menevät ihan mönkään eikä toteudu..

Joo Huomenta muuten kaikille. Eilinen alkoi hyvissä merkeissä. Nousin ennen klo 6 aamulla ja lähdin iskän kyydillä takaisin Vaasaan kämpälleni. Daisy sai myös tulla seuraksi. Olin kotona klo 7 ja silloin aloitin koko kämpän siivousprojektin, koska se on tässä viime aikana muuttunut pieneksi sikolätiksi. Ensin aloitin siivoamalla Vinnylle ja laitoin sille ruuat. Sen jälkeen järjestelin kämpän, lajittelin pestävät vaatteet ja laitoin pesukoneen päälle. Kaikkien tavaroiden ollessaan paikoillaan laitoin tiskivedet tippumaan ja samalla aikaa pyyhin pölyt. Tiskiveden tiputtua tiskasin ja muutenkin siivosin koko keittiönurkkauksen kaappeja ja seiniä myöten. Innostuin siitäkin sen verran että vielä laitoin uuden järjestyksen kämppään ja lopuksi imuroin sekä pesin lattiat ja siivosin kylpyhuoneen. Klo 11 aikaan olin vihdoin valmis ja tyytyväinen!

Mutta päivä ei loppunut siihen. Vaihdoin vaatteet ja lähdin Daisyn kanssa lenkille;


hyvä me! 

Tultuamme lenkiltä kävin suihkussa ja laittaiduin nopeasti kaupunkireissua varten joka ei mennyt ihan niinkuin suunnittelin. Kävin kuitenkin ruokaostoksilla sekä kierroksen eläinkaupassa jonka jälkeen sain kirjaimellisesti lähes juosta kotiin, pakkaamaan ja lähtemään iskän kanssa takaisin sen luo. Kävimme myös tallin kautta kääntymässä ja laittamassa ruuat C:lle. Tämän jälkeen päivä meni sitten ihan mönkään ja makasin sohvalla maha kramppaillen jne. etten päässyt edes koneelle.

Tänään olo on parempi ja hyvä niin! Lähden varmaan tästä pian Vaasaan päin ja heti tallille liikuttamaan C:n jollain tavoin. :) Muita ohjelmia päivään on lenkille meno A:n kanssa ja ehkä kierros myös salilla. ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti