Hae tästä blogista

7.3.2013

#300

Tämä on 300 postaus tässä blogissa. 

Olen kirjoittanut bloggerilla yli vuoden ja vaikka mitä on ehtinyt tapahtua. Välillä mietin, missä olen parin vuoden päästä ja miltä elämäni näyttää? Koska eihän sitä koskaan oikeestaan voi tietää, voi vain arvailla. 

saatte tyytyä webbi-kuviin, kun ei ole muita uusia kuvia :(
Asiasta toiseen.. Kuten näitte videosta Riksu sai juosta vapaana kentällä eilen, ja se tykkäs ylikovaa! Juoksi häntä tötteröllä ja veti laukkaspurtteja, ihana possuni. Poni sai juoksutuksen jälkeen vielä mennä ulos tarhaan pariksi tunniksi ennen iltatalleja. Tallin jälkeen lähdin käymään Hubertuksella mun vanhan satulan kanssa, kun Annu halusi koittaa sitä. Sieltä jatkoin sitten pikapikaa salille treenaamaan. Tulin kotiin joskus puoli 10 aikaan, olin totaalisesti KUOLLUT. Söin ja katoin yhden jakson PLL:iä, sitten pääkoppa sammui.


Tänään on taas siis työpäivä edessä, puoli tuntia ja lähden töihin. Harmittaa, koska ilma on ihan MAHTVAVA ulkona, auringonpaistetta heti aamusta! Töiden jälkeen tulen kuitenkin kotiin siivoamaan ja järjestelemään vähän ennenkuin haetaan sohva! Illalla taas salille, eikä tässä mitään muutakaan tekemistä ole kun Silja hoitaa Riksun tänään. Tai nojoo, illalla voisin vaikka tehdä jonku erikoispostauksen JOS en ole kuollut salin jälkeen. Jonkinmuotoista postausta ainakin luvassa.

Ihanaa torstaita kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti