Hae tästä blogista

22.3.2013

VASTAUKSIA KOMMENTTEIHIN!

Koska kommentteja on valunut sisään vaikka kuinka, erityisesti treeneistäni salilla vastailen nyt tähän pariin kommenttiin. Tämän viikonlopun kunniaksi olen myös suunnitellut MEGAPOSTAUKSEN, koskien liikuntaa, ruokailua ja terveyttä! Huomenna ja sunnuntaina tulee siis ilmestymään monta eri postausta tätä aihetta koskien. Olen myös todella iloinen että te näytätte olevan niin kiinnstuneita tästä treeni-hommelista ja vastailen ilomielin kaikkiin kysymyksiinne! Tässä teille pari vastausta;



miten reidet pienemmiksi? olisko sulla mitään vinkkejä :) ? Anonyymi kohteessa "Vähä mä oon hyvä!"

Näin teet kyykkyjä!
(kuvassa myös näkyy mitkä lihakset tekee liikken aikana töitä)
Ensiksi haluan nostaa sen asian esiin ettei ole mitään sellaista termiä kuin kohdepolttoa; eli rasvanpolttoa yhdestä paikasta. Reisien saaminen pienemmiksi on riippuen siitä, miksi ne ovat "isot". Onko ne täynnä rasvaa vai lihasta? Jos rasvakudosta, niin hiilareita pois! Silloin turvotus laskee kropassa ja keho polttaa enemmän rasvaa. Tähän tosin sitten liikunta lisättynä. Myös liikkeet kuten kyykky, hoikentaa reisilihaksia. Jos sinulla on lihaksikkaat reidet, ainut keino tähän on melkein juokseminen, pyöräily, tanssi tai muu samantyylinen liikunta. Nämä "lajit" tekevät lihaksista pitkiä ja hoikkia, silloin myös reidet pienenee. 

Joten ensimmäinen vinkki olisi siis se juoksemisen aloittaminen(ja hiilareiden vähentäminen)! :) 





"Onpa hyvännäköisiä leipiä nam!! Tahtoisitko jakaa kenties reseptin meidän kanssa? ;) Anonyymi kohteessa ~♥~ sunnuntainen unelma ~♥~"

Näitä näkkileipiä siis tein viime viikonloppuna, ja kohta olisi tarkoitus tehdä uusi satsi, joten silloin saatte reseptiä näihin! Ne on muuten järkyttävän HERKULLISIA, nammmm!!





"Kiva kun kerrot salitreeneistäsi! Kuinka monta kertaa käyt viikossa salilla? :-) Anonyymi kohteessa Kevätpäivä, välikooma ja treenejä"

Ihanaa kun tykätään! Käyn 5-6 kertaa viikossa salilla, jos käyn 6 kertaa yksi kerta on enemmän rauhallisempi, esim venyttelytunti jne. Lisää tästä treenien megapostauksessa!

Minä käyn WSC:llä, sanoisin sen olevan ylivoimaisesti Vaasan paras kuntosali!



Ja muistakaa, vaikken vastaa kommentteihinne postauksen muodossa, vastailen aina sinne kommenttiboxiin, niin käykää siellä kattomassa! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti