Hae tästä blogista

28.3.2013

Sorry, but you can't please everyone.

Huomenta.

Kommentteja on kerääntynyt vähän joka suuntaan viime päivien aikana. Sain myös kiinnostavan "rakentavan" kommentin siitä että taso blogissa on laskenut ja että minun pitäisi tehdä toinen blogi liikunnalle jne. Tämä pisti mietittyttämään, koska luuliin teidän pitävän noista ei-hevospostauksista. Juu, kyllä sen tiedän ettei kaikki voi tykätä mutta kuitenkin.

Minun täytyy myöntää asia: en osaa kirjoittaa hevostelusta. Vaikka kuinka haluaisin, en vain osaa. Mielestäni postauksista tulee aina yhtä tylsiä ja hyvä jos joku edes tajuaa mitä niissä selittelen. Kuvat ovat samanlaisia ja minulta ei usein edes löydy mitään inspiraatiota tehdä jotain erikoispostauksia hevosiin & ratsastukseen liittyen. Korjatkaa jos olen väärässä, mutta itsestäni tuntuu ainakin tältä. Siksi on varmaan helpompi kirjoittaa esim. terveydestä ja liikunnasta kun pähkäillä monta tuntia jotain hevospostausta, ei monia edes oikeastaan kiinnosta. Eli mietin vaan että halutteko että se menee siihen että minulla on kaksi blogia ja kirjoitan esim kerran viikossa-kerran kuussa hevosblogiin? Mielestäni se ei kuulosta oikeen kivalta.

En halua pitää blogiani vaan hevosblogina, vaan haluan myös postailla muista asioista, kuohuan inspiraatiota kirjoittaa. Treeni ja ruokavalio sekä hyvinvointi on kuitenkin todella iso osa elämästäni, yhtä iso kuin hevostelu. Olen ennen pyörittänyt kahta blogia ja voin sanoa että se on haastavaa ja työläistä. Tulen jatkamaan kirjoittamista aika lailla samalla tavalla, toki kirjoitan enemmän hevostelusta kun siitä tulee jotain ajankohtaista. Ja hei, jos ei kiinnosta lukea postauksiani niin älkää lukeko. Sehän on teidän valinta. :)

Liian paljo miettimistä tähän aikaan aamusta.. Nyt aamupalaa ja kouluun.

Riksulla on kaikki hyvin ja ei tarkoita että menisi huonosti sen kanssa vaan siksi että en kirjoittele siitä. En suoraan sanoen vaan löydä inspiraatiota ollenkaan, postauksista tulee vaan tahmeaa pakkopulla, eikä sellaista ole kiva lukea, eihän?


4 kommenttia:

  1. Ei blogin taso oo todellakaan laskenut, päinvastoin. Nykyään sä kirjottelet paljo useammin kuin ennen ja sun blogia on tosi kiva lukea! :) Älä tee toista blogia, tää on hyvä näin. Tsemppiä treeneihin! :)

    VastaaPoista
  2. Itse oon sitä mieltä, että tämä blogi on just hyvä tämösenä kun se on! :) Toki olisi kiva lukea myös paljon hevosista, mutta jos itselläsi ei ole inspiraatiota kirjoittaa Riksusta, eikä ole uusia ratsastuskuvia tai valmennuksia ja liikutus on pääosin lähimaastossa, radalla tai kotikentällä työskentelyä, on silloin mun mielestä kivempi, että kirjotat terveellisistä elämäntavoista ja kuntoilusta enemmän kuin hevosaiheesta, jos siitä ei ole kerta niin paljon kerrottavaa. Haluan kyllä jatkossakin kuulla Riksunkin kuulumisia ja kuvia, mutta on ihan mukavaa, kun täältä saa liikuntaan ja terveelliseen elämäntapaan innostusta, kun noita täysin hevospainotteisia blogeja on yllin kyllin. On mukavaa, että kerrot niin tarkasti kaikkia reseptejä ja autat lukijoita jos ne kommentoi. Se on hienoa ja jatka vaan samaan malliin, itsekkin tässä alkaa kiinnostumaan enemmän liikunnasta! :) hmm.. Ainut juttu mikä on vähän "turhaa" MUN mielestä on ne postaukset joissa ilmoitat lähteväsi salille tai johki muualle ja siinä on kuva. Älä nyt kuitenkaan pahastu, totta kai saat laittaa semmosia jos haluat ja on kiva tietää missä meet :D mutta siis pointti oli vaan se, että voisit vähentää niitä, älä nyt siis ota itseesti tai mitään, tosi huippua että jaksat panostaa tosi paljon tähän blogiin. Se oli vain vinkkinä, ja kuten itsekin sanoit kaikki ei voi mielyttää, joten porhalla eteenpäin vaan samalla aseenteella Anna!!

    VastaaPoista
  3. Jos ei inspiroi kirjoittaa just päivän ratsastuksista tai muista niin sähän voit tehä erikoispostauksia jotka liittyy muuten Riksuun/talleiluun :) Hyviä erikoispostauksia olis vaikka varustepostaukset videolla ja mielipidepostauksia hevosiin tai ylipäätänsä ratsastukseen liittyen. Siten myös blogi ei jäis ilman heppoja :) Mutta silti tää blogi on yks parhaista blogeista!

    VastaaPoista