Hae tästä blogista

31.3.2013

Ei otsikkoa

Jaa-a, mistähän mä aloittaisin.. Hullu viikonloppu takana ja olo todellakin sen mukainen. Makaan nyt sängynpohjalla ihan kuolleena ja mietin nukkumaanmenoa. ONNEKSI huomenna on maanantai(vaikka onkin pyhäpäivä) niin pääsee takaisin arkielämään ja sen askareisiin. Huomenna luvassa salitreenit, talleilua, kahvittelut Jehonan kanssa sekä tenttiin lukeminen, mutta lisää niistä aamulla!

Kiitos, kumarrus ja öitä !



4 kommenttia:

  1. etsitkö sä riksulle vielä vuokraajaa / puoliylläpitäjää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä ja en. Riksulle on vaikea löytää vuokraajaa juuri sen luonteensa vuoksi. Jos olet kiinnostunut ja luulet pystyväsi käsittelemään sitä, ota yhteyttä annasoderman@hotmail.com. :)

      Poista
  2. Mistä Riksun karvaromaani on ostettu? Ja voikko kertoa miten jaksat juosta niin kauan juoksumatolla? Tai onko sulla niin hyvä kunto? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riksun karvaromaanin ostin kaveriltani, mutta alunperin se on ostettu ruotsista, merkki on Mattes ja se on paras sekä ostetuin lampaankarvaromaani markkinoilla!!
      No on minulla aika hyvä kunto:D mutta teen myös paljon erinlaisia harjoituksia juoksumatolla kuten intervalleja joten aika kuluu nopeammin. En valitettavasti tällä hetkellä ainakaan halua paljastaa minun treeniohjelmaani jonka teen juoksumatolla.. se saa odottaa vielä! ;)

      Poista