Hae tästä blogista

5.3.2013

Busy woman vol. 746

Huomenta!

Eilinen päivä vain hujahti ohitseni, oli tekemistä ihan koko päivän ja siinä se sitten menikin. Koulun jälkeen lähdin tallille. Pesin koneellisen Riksun satulahuopia samalla kun laitoin elukan valmiiksi ja lähdin ratsastamaan. Menin radalle ja luvassa oli kunnon, reilu 60 min treenit Riksun kanssa. Paljon kiihdytettyä ravia (kunnon lisäämiseksi) ja pari laukkaspurttia, laukannostoja paikallaseisomisesta ja muutenkin laukan työstämistä. Lopuksi Riksu liikkui todella hyvin laukassa, isoin askelin. Ainut mitä siihen vielä pitää lisätä on vauhti. Sitten pääsemme vaikka minne.



Riksu oli hiestä märkä ratsastuksen jälkeen (kuten kuvasta varmaan näette) joten se sai seisoa sisällä sen aikaa kun valmistin iltatallit, siivosin ja puuhailin kaikkea tallissa. Riksu sai myös pikaparturoinnin koska huomasin sen harjan ja otsatukan näyttävän sen verran kauheelta..

Riksun harja ENNEN parturia..
Riksun harja parturoinnin JÄLKEEN!(kaipaa tosin vielä putsausta..)

Poni näyttää hieman vaivaantuneelta sen "nunna-asussa", haha :D
Sen jälkeen Riksu pääsi takaisin ulos ja minä lähdin kotiinpäin! Kotona heitin vaan nopeasti jotain syötävää suuhun, jonka jälkeen suuntasin kaupungille. Kävin katsomassa yhtä sohvaa ja päätin että ostan sen sohvan, vihdoin saan jonku kunnon löhöilypaikan! Tämän jälkeen kävin kotona vaihtamassa vaatteet ja sitten oli sali-treenien vuoro. Salilta lähdin joskus 7 jälkeen tallille, hakemaan Riksu sisään. Poikkesin vielä äitin luona ennenkuin lopulta löysin itseni peiton alla nukkumassa. Pitkä päivä ja väsynyt tyttö!

Tänään on myös aika kiireinen päivä luvassa, siksi olen näin aikaisin hereillä. Töihin pitäisi lähteä noin tunnin päästä, sen jälkeen tallille ja salille ja vaikka minne.. Mutta lisää siitä seuraavassa postauksessa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti