Hae tästä blogista

16.3.2013

Kiireinen lauantai

Juuri nyt..
Päätin ottaa pienen tauon lauantaiaamun kiireistä, olen tänään touhunnut aamu klo 6:30 asti!

 Ensin koirat ulos aamulenkille, sen jälkeen sisään, aamupalaa ja aamukahvit sekä muut aamupuuhat. Puoli yhdeksän lähdin iskän kanssa kaupunkiin (olen siis ollut iskän luona yötä) kämpille, jossa alkoi lauantaisiivous sisältäen, vaatteiden lajittelua (likaiset-puhtaat), tavaroiden keräämistä ja järjestelemistä, pölyjen pyyhkimistä, tiskaamisesta, imuroimisesta ja kylpyhuoneen siivouksesta. Keitin äsken kahvit ja nyt olen laskujen ym. tärkeiden paperien keskellä. Kauppalista pitäisi kirjoittaa ja sitten lähteä kauppaan. Myöhemmin käyn vielä kääntymässä tallilla, lähden salille ja lopuksi illalla taas takaisin iskän luo.



Eilisestä vielä; 


Ratsastin Riksun n. 60 min kentällä. Alussa se yritti touhottaa jotain mutta se tajusi sitten että turha on pelleilä ja kulki sitten todella kivasti, laukasta löytyi vauhtia ja se liikkui oikeassa muodossa. Loppukäynnit menimme maastossa. Tyytyväinen poni sai mennä takaisin tarhaan hetkeksi kun tyytyväinen omistaja siivosi sen karsinan ja laittoi ruuat. Hain ponin takasin sisälle, ruokin ja toivotin hyvät yöt. Tämän jälkeen kävin kotona vaihtamassa vaatteet, hain veljen sekä Bellan ja lähdimme iskän luo. Siellä en tehnyt MITÄÄN koko iltana, tai tyyliin söin ja menin nukkumaan, hehe.


2 kommenttia:

  1. Mistä Riksun meksikolaisetsuitset on ostettu? Riksu on kyllä kieltämättä tosi hieno poni !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ostanut Riksun meksikolaiset yhdeltä vanhalta tallikaverilta, ne on Globus-merkkiset niin löytyy varmaan netistä! :) Voi kiitos paljon! :)

      Poista