Hae tästä blogista

3.3.2013

Noniin hyvät ihmiset, rauhoitutaan.

Huomasin että taas kerran vedetään ylös tällainen vanha juttu mun ratsastamisesta ja Riksun hoidosta. Olkaa hyvä ja rauhoittukaa, tuosta asiasta on jo keskusteltu. Tiedän mitä teen ja sen mitä näette blogissa on todella pieni osa todellisesta elämästä. Ja te anonyymit kommentoijat, saan helposti teidän IP-osoitteet joten näen kuka kommentoi mitäkin ja minne.

En aio enää ottaa tätä aihetta puheeksi, kiitos.

No kuitenkin, olen täällä ollut kiireisenä koko aamun ja nyt ajattelin lähteä salille! Kunnon postausta on tulossa illemmalla kun minulla olisi toivottavasti vähän aikaa.


2 kommenttia:

  1. Vastaaks sä yleensä komenttiboksiin kysymyksiin joita lukijat sulle esittää vai teeks erillisen postauksen? :) kiva blogi !! Ois myös kiva pitkästä aikaa saada uusia talvisia kuvia sun ja Riksun menosta? :) mut ymmärrän kyllä et on vaikeeta saaha kuvaaja, ittelläkki sama ongelma :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Riippuu vähän, jos on vaan joku lyhyeempi kysymys, se menee kommenttiboxiin, mutta jos on joku perusteellisempi tai monet kysyy samaa asiaa teen siitä postauksen! Voi kiitos! Yritän saada kohta jonkun kuvaamaan mua ja riksua, niin silloin tulee ainakin kuvia! :)

      Poista