Hae tästä blogista

27.3.2013

❤ Kiitos teille! ❤

Nyt on tullut hirveästi kommentteja ja kysymyksiä liikunnasta, ruokailusta, laihdutuksesta jne. Olen otettu siitä että olen inspiraation kohde ja haluan sekä aion auttaa teitä mielelläni! Tulen vastailemaan suurimpaan osaan laajemmassa postausmuodossa, eli jos ette ole saaneet vastausta vielä kommenttiruutuun niin ne ovat tulossa postaukseen!

Kiitos ihmiset olette ihania! 

2 kommenttia:

  1. En haluu et loukkaannut tästä, ota mielummin rakentavana kritiikkinä.. Mun mielestä blogis taso on laskenut paljon. On tietenkin kiva että postaat paljon, mutta blogis on tosi harhaanjohtava etenkin ulkoasultaan. Riksusta et kerro enää lähes ollenkaan (Sampesta et sitäkään vähää), okei ehkä joskus mainitset sivumennen että juoksutit sen. Tee erikseen joku urheiluterveysruoka-blogi, tältä blogilta odottaisin enemmän hevosjuttuja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voisitko selittää tarkemmin miten ulkoasu on harhaanjohtava? Silleen että siinä on hevosia ja sitte oon selitelly vain liikunnasta viime aikoina? Kyllä mielestäni olen Riksusta lähes joka päivä postaillut, Sampesta en koska ole mennyt sillä nyt hetkeen enkä tiedä tällä hetkellä miten tulevaisuus sen kanssa jatkuu. Muutenkin tämä hevostelu on jotenkin elänyt hiljaiselolla kun ei ole ollut valmennuksia jne. Inspiraatio siihen postailuun on ihan nollassa sen suhteen.

      Kiitos kommentista, itse en vain ehkä osaa kirjoittaa hirveän hyvin kaikista hevostelujutuista ja ajattelin että koska porukkaa kiinnostaa nämä jutut niin sitten laitan niistä postausta.

      Poista