Hae tästä blogista

19.3.2013

Kevätpäivä, välikooma ja treenejä

Huomenta!


namnam 
Annoin tänään itselleni kerrankin luvan nukkua myöhään. Heräsin kyllä ensin vartin yli kuusi, mutta pyörin puolisen tuntia sängyssä ja nukahdin. Heräsin uudellen noin tunti sitten, eli kello kymmenen aikaan. Koulua on vasta puolentoista tunnin kuluttua joten ehdin hyvin postailla ennen sitä! Samalla nautin herkullisesta aamupalasta ja juuri keitetystä kahvista. 

Eilen oli hirveän hektinen päivä, ja siksi otin postausvapaata. Aamukuudelta olin jo hereillä keittämässä aamukahvit ja kahdeksalta olin jo töissä. En haluaisi puhua enää koko työpäivästä, koska se oli niin sekava. Kaikki laitteet töppäsi, olin väärässä paikassa jne., joten kun kello löi neljä huokasin helpotuksesta ja lähdin autolla menemään. Matka ei kuitenkaan jatkunut kotiin. Ajoin ensin Agriin ostamaan Riksulle rehuja ja sen jälkeen tallille. Tässä vaiheessa pahin välikooma oli iskenyt päälle ja halusin vain vajota maan alle. Lopulta löysin kuitenkin itseni siivoamasta Riksun karsinaa. Tämän jälkeen irtojuoksutin sen vielä kentällä ja laitoin iltaruat valmiiksi sille. Poni ainakin näytti tykkäävän ku se sai juosta kentällä häntä tötteröllä.

Poni tykkää lumesta, hihi. Joo ja meidän tallitoppis on näköjään menny rikki ku toi poni riehuu liikaa.. :/


Kello läheni jo kuutta kun vihdoin pääsin kotiin. Söin ja istuin hetken koneella, samalla kun vaihdoin vaatteita ja pakkasin salilaukun. Seitsemän jälkeen istuin jo autossa. Kävin tallilla hoitamassa iltatallit ja sieltä suunta jatkui salille, luvassa kevyempi kuntotreeni joka kehittää jalkojen lihaskuntoa. 40min, 6.0km, 493kcal luki juoksumaton mittarissa kun olin valmis. Kävin vielä polkemassa 10 min loppuverryttelyiksi ja venyttelin tottakai!

Laitan taas seuraavaksi ylös viikon suunnitelmat, ettei minun tämän päivän suunnitelmista tarvi selitellä erikseen. Mitäs muuten pidätte kun kerron mun treeneistä? Haluatteko kuulla enemmän ja ehkä yksityiskohtaisemmin? Kertokaa ihmeessä! :)

6 kommenttia:

  1. mun mielestä ainakin on ihan kivaa vastapainoa kaikille heppajutuille, kun kerrot noista sun treeneistä :)

    VastaaPoista
  2. Kerro vaa treeneistä, voisit tehä ihan kunnon erillisen postauksenkin joskus niistä. Esim. Mitä liikkeitä teet, mitä venytyksiä teet ja miten syöt treenin jälkeen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän viikonlopun kunniaksi tulossa treeni-MEGApostaus!

      Poista
  3. Kiva kun kerrot salitreeneistäsi! Kuinka monta kertaa käyt viikossa salilla? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa kun tykätään! Käyn 5-6 kertaa viikossa salilla, jos käyn 6 kertaa yksi kerta on enemmän rauhallisempi, esim venyttelytunti jne. Lisää tästä treenien megapostauksessa!

      Poista