Hae tästä blogista

12.3.2013

Estevalmennus- video!

Tästä videota sunnuntain estevalmennuksesta!

Riksu oli ihan super, itse olin vähän ruosteessa kun en ole kunnolla hypännyt varmaan puoleen vuoteen. Sain kuitenkin paljon hyviä neuvoja Pellikalta, ja ne toimi! Riksu jopa liikkui todella hyvin ja valmentaja myös kehui sen hienoa hyppytekniikkaa. Alkuverkoissa poni pönttöili jotain, nousi kerran takajaloilleen pystysuoraan kuin kynttilä, mutta sekin sitten unohtui kun aloimme tosissamme treenaamaan.

Tämän päivän tehtävä oli rata, videosta näette kuinka se on rakennettu. Korkeimmillaan menimme 105cm, siitä ei tosin ole videota kun puhelimen muisti täyttyi viimeiselle hyppykierrokselle(silloin ku tottakai meni parhaiten ei saatu sitä mukaan..). Toivoisin kerrankin jotain hyvää palautetta videosta, tai jos on pahaa sanottavaa voitte olla hiljaa. Jätin myös äänen päälle jotta kuulette valmentajan neuvot samalla kun hyppäämme.

Enjoy!



7 kommenttia:

  1. Menikö teillä hyvin ja miten Janikalla meni???Mitä Silja tuolla on???

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin meni meillä! Janikallakin meni hyvin vaikka Peppi kävikin kuumana. Silja oli kuvaamassa. :)

      Poista
  2. Voi vitsi ku oot tehny riksun kanssa hyvää työtä! Teidän menohan näytti tosi kivalta :)

    VastaaPoista
  3. Mä oon kuullu jotakin että riksulla olis joku jalka vika ollu. Kun sä oot kerran hypännyt riksulla 130. Ja se korkeus ei ole tärkeintä vaan tekniikka. Sä olisit voinut pilata sen jos se olis kaatunut tai lyönyt jalkansa puomiin oikein kovaa ja silloin oli tosi kuraista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei sinä helsinkiläinen anonyymi, sanonko osoitteesikin? Niin ne monet muukin gp ratsastajat yrittää tappaa joka viikko niiden hevosia hyppäämällä korkeita ratoja. :) Nojoo, P*skapuheet sikseen. Riksun jalassa on synnynäinen vika joka ei millään lailla haittaa sen käyttöä, siitä sekä kengittäjän että ell. lausunto. Eli voitte taas vaieta näistä asioista mistä ette tiedä kaikkea.

      Poista
    2. Anteeksi olen pahoillani. :( Olen hirveän pahoillani!! ;( ;(. Anteeksi paljon en ollut tiennyt!! ;((((((

      Poista