Hae tästä blogista

12.3.2013

Kuinka huomaa että ei ole vielä aikuinen?

Huomenta!

Taas olen hereillä ennen aikojani mutta parempi niin, ehdin vähän postailla. Eilinen päivä oli täyttä stressiä ja kaaosta. En halua sen enempää kertoa siitä koska mieli ei parane eikä mikään muutu vaikka kirjoittaisin siitä tänne. Voin kuitenkin sanoa että siitä huomaa että ei ole vielä kunnolla aikuinen, kun kaikki "aikuis-asiat" pitää oppia kantapään kautta.

"sneak peak" valkku-videosta jonka julkaisen tänään!
Riksun kanssa meni kuitenkin hyvin eilen! Olimme noin tunnin lenkin maastossa. Yritettiin ottaa vähän rauhallisemmin ja se sujui ihan hyvin. Olen huomannut, että heti kun poni on paremmassa kunnossa/energisempi siitä tulee vaikea hevonen ratsastaa, pitää olla aika taitava ratsastaja saadakseen sen toimimaan silloin. Kun se on laiskalla päällä sillä voisi mennä jopa pikkulapset, koska silloin se ei tee yhtään mitään.

Hoidettuani Riksun ridauksen jälkeen vein sen takaisin ulos, siivosin ja laitoin ruuat. Lähdin vielä kauppaan ja kävin kotona syömässä ennenkuin palasin tallille hakemaan ponin sisään. Iltatallien jälkeen lähdin vielä salille purkamaan vihaa, ja onnistuin siinäkin.

Tein muuten eilen MYDAY-videopostaukseen klippejä, joten saisin toivottavasti filmin tehtyä tänään illalla! Mitäs muuten tänään? No, koulua ensin 12.30 asti. Kotiin syömään, kaupungille hoitamaan asioita, autokouluun arviointiajoon, kotiin, tallille ja salille. Voi tosin olla että olen ihan kuollut taas illalla, mutta yritän parhaani etten olisi!

Muuten toivon teille kaikille hyvää tiistaipäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti