Hae tästä blogista

3.3.2013

Lugnet efter stormen

Vihdoin ehdin istua alas sekunniksi. Silmäluomet painaa kyllä sen verran etten millään jaksaisi postailla, mutta yritän parhaani! 

Eli taas tällaista nopeaa yhteenvetoa kuluneista päivistä;

Perjantai 1.3

Menin Alman kanssa Sundomiin ratsastamaan Gurulla. Oli kivaa saada vähän vaihtelua ja pikkumusta toimi tosi kivasti mun kanssa myös tällä kertaa(kävin joskus viime syksynä sitä kokeilemassa ensimmäisen kerran). Videomateriaalia olisi tästä, joten ehkä laitanpi videota siitä lähiaikoina. Loppupäivän hääräsin vaikka mitä kotona ja kävin hoitamassa sekä Sampen että Riksun, molemmat saivat kuitenkin vapaapäivän, koska oli niin hemmetin liukas keli ja ilma vaan paheni iltaa päin. 

Pieni "sneak peak" Guru-videosta :)

Lauantai 2.3

Herätys klo 06.30. Laittautuminen, aamukahvit + aamupala ja töihin. Paiskin töitä 8h, eli klo08-16. Töiden jälkeen äkkiä hoitamaan Samppe + 20 min käppäilyt lumimyrskyssä. Janika oli kulta ja hoiti Riksun, koska en olisi millään ehtinyt. Kiireellä kotiin ja 17:30 iskä haki minut ja lähdimme sen luo. Siellä ilta sujui rauhallisesti, paitsi se v*tutusmomentti kun huomasin unohtaneeni mokkulan kaupunkiin.. Päätin mennä jo nukkumaan 10 aikoihin illalla, sain ainakin kunnon yöunet.

Töihin menossa, aka "päivän meikki", hehe

Sunnuntai 3.3 eli Tänään

Herätys klo 05:45 (!!!). Iskän kyydissä takaisin kaupunkiin ja kämpälle. Aamukahvien keitto ja aamupalan syönti. Suursiivous ja lisää kahvia. Lähtö Bonnin tallille, ilma mitä ihanin, ihan niinkuin myrskyn jälkeinen aivan tyyni ilma. Tallilla oli luvassa lisää siivousta, koska Sampella on siivousviikko. En siitä jaksa sen enempää selittää. Siivosin myös karsinan ja laitoin S:lle ruuat valmiiksi. Lähdin tämän jälkeen käymään hetken kotona, vaihtamassa vaatteet ja pakkaamassa treenilaukun. Kävin vielä tallilla puhumassa likkojen kanssa ja pussailemassa Riksua ennenkuin matka jatkuin K:n kanssa salille, missä tuli vietettyä reilu 2h. Olipa ihanaa käydä siellä taas! Treenien jälkeen kotiin syömään ja hillumaan hetkeksi. Tuli yhtäkkiä kiire kun muistin että piti käydä kaupassa, joten 20 vaille 6 hyppäsin autoon ja ajelin kauppaan. Kaupasta sitten tuli oikaistua tallin kautta, hoitamassa Riksun iltatallit ja toivotin sille samalla hyvät yöt. 

Tekna-satula nyt myynnissä, katsokaa "MYYDÄÄN"-sivun osio jos haluatte lisätietoja!
Nyt olen siis ihan kuollut tämän hiihtolomaviikon jälkeen, voisin mennä nyt jo nukkumaan! Ja minulla on myös sellainen tunne, että tulen huomenna kävelemään kuin pingviini tämänpäiväisen salitreenien jälkeen. Huhhuh!No, se siitä viikonlopusta. Huomenna on maanantai ja se tarkoittaa koulua klo 08:15. 

Peace and Love!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti