Hae tästä blogista

15.3.2013

Keskiviikko ja Torstai!



Noniin nyt on vihdoin myday-postaus tekeillään! Samalla kun odottelen filmien latautumista moviemakeriin voin postailla vähän keskiviikosta ja eilisestä!

Keskiviikko 13.3.

Hieno poni treenin jälkeen(kuvalaatu on mitä on..)!
Koulun jälkeen ruokakauppaan, postiin ja sitten tallille, luvassa Riksun juoksutus! Siivosin ensin ja laitoin ruuat, sitten hain ponin ja laitoin sen valmiiksi. Varusteiksi tuli suojat, satula, suitset ja sivuohjat. Menimme kentälle, huomasin jo silloin että ponilla oli kunnolla virtaa. Menimme kentän perimpään päätyyn koska kentällä oli tunti meneillään.

Aloitin ensin juoksutuksen ilman sivuohjia. Poni lähti heti höyryämään kun mikäkin pikajuna, pomppi ilmaan, pukitteli, veti spurtteja ja nousi pystyyn monta kertaa. Käskin sitä vain eteenpäin ja joka kerta kun poni lähti liukastelemaan se veti uuden spurtin. Tätä kesti varmaan 15-20 min. Kun poni oli rauhoittunut ja verkannut kunnolla, laitoin sivuohjat kiinni. Käytän sivuohjia kuitenkin aika löysällä vielä, antaakseen ponille vain suuntaa mitenpäin sen kuuluu kulkea. Ja että kun poni kulki hienosti! Ravissa sen takajalat polki alle kunnolla ja ravi oli myös hyvin tahdikas ja tasainen. Laukassa oli ensin vähän ongelmia eteenpäinliikkumisen kanssa, mutta sekin irtosi ja lopputulos oli varmaan yksi parhaimmist a laukoista mitä olen Riksulla nähnyt! Käynnissä pitää vielä harjoitella sitä, ettei ponin pää painu liian alas, sen pitäisi saada kulkemaan reippaasti mutta kuitenkin muodossa. Lopuksi otin sivuohjat pois, annoin sen venyttää loppuravit ja sitten kävelimme kunnon loppukäynnit ennenkuin menimme talliin. Juoksutus kesti 60min, olin itsekin yllättynyt että olimme niinkin kauan, koska olin ajatellut ehkä max 40 min treeniä. No, poni sai tyytyväisenä mennä syömään iltaruokiansa ja kello oli jo lähemmäs yhdeksää kun lähdin tallilta. 

Kotiin tullessani söin, katsoin jakson PLL:ia ja nukahdin sohvalle, hehe.



Torstai 14.3.

Liukasradalla, onneksi meillä oli hyvä ilma!
Eilen ei sitten ollut koulua, nukuin johonkin puoli 9 asti ja aamulla en tehnyt kotona paljon mitään. Kun kello näytti vähän yli 12, lähdin autolle ja ajamaan liukasrataa kohti. Minulla on siis syventävä vaihe ajokortille tekosissa, jos ette ole jo sitä hoksanneet. No, siellä radalla pyörittiin klo 16 asti, oli se ihan kivaa cruisailla omalla autolla liukasradalla. ;) Ajoin liukasradalta sitten heti korkeamäelle hakemaan Bellan. Sen jälkeen tulikin kiire kotiin. Laitoin ruokaa ja yritin jotenkin järjestell kämppää ettei Bella tuhoaisi kaikkia tavaroitani. Kun kello oli vähän yli kuuden, pääsin lähtemään salille. Salilla treenasin mun PT:n (Personal Trainer) kanssa, tänään vatsa-,selkä ja rintalihakset olivat fokuksessa. Klo 20:30 pääsin lähtemään kotiin salilta. Kotiin tullessani söin ja nukahdin taas sohvalle.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti