Hae tästä blogista

10.3.2013

Satumainen aamuaurinko


Kahviaaaaa.... <3
Mikä voisi olla sen ihanampaa kuin herätä aikaisin aamulla ja nauttia auringonnoususta uuteen päivään? Heräsin ilman herätystä jo puoli seitsemän aikaan ja olin pirteä joten päätin nousta. Keitin kahvit samalla kun aamuaurinko valaisi asunnon oranssinpunaisella valollaan, se oli satumaista. 



Eilen oli pitkä päivä! Aamu alkoi klo.08:15 matkalla Vähäkyröön hakemaan heiniä. Ja toki mukaan mahtui myös kunnon takeaway-kahvi, että jaksaisin koko päivän, kun se eilen pisti venymään vähän myöhään.. Kuitenkin jaksoin nousta joten sehän on pääasia!

Heinät veimme tallille, laitoin Riksulle ruuat samalla. Kello näytti jo silloin kymmentä, joten menin kotiin, söin välipalaa ja laittauduin töihin.

"päivän look"

Töihin tulin vähän vaille keskipäivää. Vaihdoin vaatteet ja lähdin työntekoon.Päivä sujui aika helposti ilman mitään isompia ongelmia ja lopulta kello olikin jo kuusi. Kävin vaihtamassa siviilivaatteet päälle ja lähdin autolle. Ajoin heti tallille päin, koska luvassa oli Riksun klippaus!


J oli siivonnut ja S liikuttanut sen tänään. Maastolenkki ja hyvin oli mennyt! Pääsimme siis heti klippaushommiin! Tanja klippasi ponin, ja kiitän siitä vielä! Poni oli aluksi ihan skitsona, mutta rauhoittui onneksi. Annoin T:n klipata kunnon klippaus, hän jätti pienen "patjan" selkään satulan kohdalle sekä hienon sydämmen Riksun takapuoleen. Riksu sai sitten palkkioksi tyytyväisenä mennä karsinaan syömään iltaruuat, toivotin hyvät yöt ja lähdin kotia päin.


Kotona olin vasta puoli kymmenen aikaan. Söin iltapalaa ja laitoin elokuvan pyörimään koneelta. Yllätin kuitenkin lopulta itseni nukkumasta sohvalla elokuva pauhaten koneelta. Suljin koneen ja menin nukkumaan.
Poni klipattuna, kuva instagramistani!
Nyt pitäisi käydä suihkussa, pukea ja lähteä tallille parin tunnin päästä. Tänään lähdemme sinne estevalmennukseen sundomiin! Kuvia tai videoita saan toivottavasti tulemaan! Pitäkää meille peukkuja, vähäsen jänskättää! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti